Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

På Arkitekturens Dag den 3. oktober holder STED åben tegnestue i det nyåbnede Dreyers Arkitektur Galleri på Dansk Arkitektur Center.

Tegnestuen STEDs tværfaglige team af arkitekter, landskabsarkitekter og antropologer er rykket til Dreyers Arkitektur Galleri, hvor de inviterer alle indenfor til et uformelt møde med tegnestuen og de steder de for tiden forundres over.

Dreyers Arkitektur Galleri åbnede den 16. september, og er et samarbejde mellem DAC og Dreyers Fond, hvor vækstlaget i dansk arkitektur udstilles. STED er den første nystartede arkitektvirksomhed, der udstiller i Dreyers Arkitektur Galleri.

Vækstlaget

Ved åbningen sagde arkitekt Mathilde Petri, bestyrelsesmedlem, Dreyers Fond, blandt andet at Dreyers Fond ser det som en vigtig opgave at være med til at synliggøre og profilere vækstlaget inden for dansk arkitektur.

”Det er et sitrende vækstlag som med passioneret mangfoldighed lover godt for både fag og samfund. De viser omverdenen hvorfor det netop er dem, en potentiel bygherre eller samarbejdspartner skal henvende sig til”.

Se fotos fra udstillingen:

sted_sted

sted_udstilling

sted_ved_amagerbanen

I efteråret 2016 og i de kommende år viser Dreyers Arkitektur Galleri den næste bølge i dansk arkitektur.

Dreyers Arkitektur Galleri er del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

Læs mere om arrangementet på Arkitekturens Dag den 3. oktober kl. 16-18 her

Læs mere om Dreyers Arkitektur Galleri her

Læs mere om Arkitekturens Dag her