Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Da Bo Rygaard for blot et par måneder siden overtog pladsen for bordenden i Parkens Sport & Entertainments bestyrelse, var den nye formandstitel blot hans seneste udnævnelse i en lang og prestigefyldt karriere. I forhold til at han den 6. juli kun runder de 50 år, vidner hans cv allerede om en lang række af betydningsfulde poster både som adm. direktør og bestyrelsesformand i dansk og internationalt erhvervsliv.

Foruden formandsposten i Parken Sport & Entertainment, KFI Erhvervsdrivende Fond og HusCompagniet A/S samt pladser i en række andre bestyrelser passer Bo Rygaard med succes jobbet som direktør i Dreyers Fond, hvor han gennem en årrække har medvirket til at styrke fonden gennem en stærk vækst i forretningsaktiviteterne med en betydelig ejendomsforretning og formueforvaltning. Fondens overskud kommer både den danske og internationale arkitekt- og advokatbranche til gode gennem rundhåndet støtte til stribevis af spændende og nyskabende projekter. Samtidig er fonden gennem Bo Rygaards ledelse en stærk bidragsyder til renovering og modernisering af arkitektonisk betydende ejendomme.

Blandt andet har Bo Rygaard gennem de seneste år været inspirator og drivkraft i en storstilet modernisering af en af Vesterbros ældste ejendomme, Valencia, der åbnede som ølhallen Thors Hal på Vesterbrogade i 1861. Valencia er i dag udlejet og anvendes af Danske Advokater som kursus- og mødecenter.
På Fælledvej i København har Dreyers Fond – også på Bo Rygaards initiativ – netop afsluttet en omfattende ombygning af en gammel industriejendom, så den i dag fremstår med store lejligheder i rå industristil.

Bo Rygaards store engagement på ejendomsområdet betyder, at Dreyers Fond allerede har en række nye, opsigtsvækkende projekter på bedding, som med årene vil føje sig til striben af imponerende bolig- og kontorejendomme i de danske storbyer.

Forud for jobbet i Dreyers Fond har Bo Rygaard i en årrække været adm. direktør og medlem af koncernledelsen i Rockwool koncernen, som han blev hentet til i 2005. Hans erhvervskarriere startede allerede i 1988, hvor den da helt nyuddannede cand.merc. startede i Nordisk Film som personlig assistent for bestyrelsesformanden, Jens Jordan. Herfra arbejdede Bo Rygaard sig op til stillingen som koncerndirektør. Blandt andet var han aktiv medvirkende under fusionen mellem Nordisk Film og Egmont gruppen og blev administrerende direktør for det fusionerede danske selskab.

I 1996 blev Bo Rygaard headhuntet til Fazer Gruppen, hvor han blev medlem af koncernledelsen.

Til trods for det travle arbejdsliv får Bo Rygaard både tid til at løbe maraton og dyrke sin løbeklub i selskab med en række andre topledere; holde sig opdateret inden for kulturlivet, hvor han blandt andet sidder i bestyrelsen i musikhuset VEGA.

Fødselsdagen tilbringer Bo Rygaard i udlandet med familien.

Dreyers Fond holder reception fredag den 4. september kl. 16-19 i Valencia, Vesterbrogade 32, København.

Om Dreyers Fond

Dreyers Fond, som er etableret i 1976 og hører til blandt de store fonde i Danmark, driver en betydelig ejendomsvirksomhed. En væsentlig del af det opnåede overskud fra ejendomsvirksomheden investeres filantropisk i arkitektprojekter og udvikling af branchen i bred forstand samt det byggede miljø. Tillige i advokatprojekter og udvikling af branchen i bred forstand samt juridiske projekter af almennyttig karakter og interesse.

For yderligere information kontakt Maria From, Kommunikationsansvarlig, mobil 2222 3443

Foto: Torben Eskerod