Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Johansen Skovsted Arkitekter åbner årets sidste udstilling i Dreyers Arkitektur Galleri den 2. december, hvor de præsenterer et øjebliksbillede af tegnestuens arbejder. Udstillingen er den tredje i serien af udstillinger i Dreyers Arkitektur Galleri på Dansk Arkitektur Center.

Der er gratis adgang til udstillingen, der kan ses frem til den 15. januar.

Dreyers Arkitektur Galleri åbnede den 16. september, og er et samarbejde mellem DAC og Dreyers Fond, hvor vækstlaget i dansk arkitektur udstilles.

Næste bølge i dansk arkitektur

I efteråret og i de kommende år viser Dreyers Arkitektur Galleri den næste bølge i dansk arkitektur.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

Læs mere om åbningen her 

Læs mere om Dreyers Arkitektur Galleri her