Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Sarah Gahrn Møller har med støtte fra Dreyers Fond taget en uddannelse som Executive Coach hos Institute of Executive Coaching & Leadership (IECL) i Sydney, Australien.

Om baggrunden for at søge studieopholdet fortæller Sarah Gahrn Møller:

”Jeg besluttede mig for at søge ind på uddannelsen, da jeg flere gange i mit arbejde med jura har oplevet, at klienter og erhvervslivet efterspørger mere allround advice fra advokater og jurister, som ikke blot vedrører juridisk rådgivning, men også kommunikationsrådgivning, konflikthåndtering og metoder til effektiv ledelse og kommunikation i en virksomhed”.

Uddannelsesforløbet bestod af 3 moduler, hvoraf de to første foregik i oktober og november 2015 og det tredje i maj 2016 efter en praktikperiode som coach.

”Jeg fik indsigt i, hvorledes coaching kan være et effektivt redskab på mange forskellige niveauer og situationer. Selve kommunikationsredskabet og spørgeteknikken kan tilpasses stort set enhver situation og behov. Effekt coaching kan bruges i utrolig mange sammenhænge i erhvervslivet på både individuelt ledelsesniveau, team-niveau, organisations-niveau og medarbejderniveau – men også i konfliktsituationer og i forhandling”, fortæller Sarah Gahrn Møller.

Om udbyttet af uddannelsen fortæller hun blandt andet:

”Uddannelsen har virkelig været en øjenåbner for mig, og jeg er ikke i tvivl om, at coaching i fremtiden vil være en nøgle-kompetence for ledere i det danske erhvervsliv”.

Sarah Gahrn Møller har været advokatfuldmægtig hos Plesner (advokat august 2015) og arbejder i dag hos Naiman Clarke Legal i Sydney.

Læs hele hendes rapport om opholdet her

 

Læs mere om muligheder for støtte hos Dreyers Fond her