Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Den 16. september åbner Dreyers Arkitektur Galleri i Dansk Arkitektur Center.

Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center er gået sammen om at skabe et nyt udstillingsrum på DAC, der i efteråret 2016, og i de kommende år, viser den næste bølge i dansk arkitektur – fortalt og formidlet af en række talentfulde og toneangivende danske arkitektvirksomheder.

I en serie af tre individuelle udstillinger kan publikum møde tre nystartede arkitektvirksomheder; STED, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale.

Med Dreyers Arkitektur Galleri får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag.

Dreyers Arkitektur Galleri er del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

Dreyers Arkitektur Galleri vises første gang i Dansk Arkitektur Center den 16. september 2016, og kan ses indtil den 8. januar 2017. De tre arkitektvirksomheder får hver cirka 1 måneds udstillingsperiode. Der er gratis adgang til udstillingen.

Læs mere om åbningen af Dreyers Arkitektur Galleri den 16. september her

Læs mere om Dreyers Arkitektur Galleri her

dehvidedronninger_dagmar-interi_r_1500

De Hvide Dronninger, Norrøn

tipperne-03_1500x1200

Tipperne, Johansen Skovsted Arkitekterne