Personoplysninger

  • 1

   Hvis du er i tvivl om dit projekt har mulighed for at få støtte, skal du starte med at læse teksten “Søg om støtte” nedenfor.

  • 2

   Hvis du vil vide, hvilke oplysninger, du skal bruge til din ansøgning, skal du udfylde de første tre spørgsmål i det elektroniske ansøgningsskema her. Først når de er udfyldt, kan du åbne resten af ansøgningsskemaet og se, hvilke oplysninger og bilag, du skal bruge til netop din ansøgning.

 • 3

  Udfyld din ansøgning via det elektroniske ansøgningsskema her. Vær opmærksom på, at du ikke kan gemme ansøgningen undervejs for senere at vende tilbage til den og udfylde resten. Når ansøgningen er sendt får du en kvittering på mail sammen med et resumé af din ansøgning.

 

1. Personoplysninger

Dreyers Fond indsamler og behandler de oplysninger, du som ansøger bliver bedt om at give i forbindelse med udfyldelsen af fondens elektroniske ansøgningsskema.

Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv afgiver til Dreyers Fond ved udfyldelse af fondens elektroniske ansøgningsskema. Det er obligatorisk at afgive de oplysninger, der fremgår af skemaet, hvis vi skal tage en ansøgning i betragtning.

Dreyers Fond bruger personoplysninger i forbindelse med ekspedition, behandling og vurdering af din ansøgning og i forbindelse med opfølgning på tildelte midler.

Hvor lovgivningen foreskriver det, videregiver vi dine personoplysninger til offentlige myndigheder f.eks. SKAT ved tildeling af midler. Herudover kan vi overlade dine personoplysninger til vores leverandører, f.eks. IT-leverandører, revisorer, advokater og andre rådgivere, som udfører tjenester for Dreyers Fond.

 

2. Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få indsigt i de personoplysninger, som Dreyers Fond har registreret om dig, ønsker at gøre indsigelse eller få ændret samt slettet indsamlede oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

 

3. Privatlivspolitik for legatansøgere og legatmodtagere

I forbindelse med legatansøgninger og –tildelinger behandler Margot & Thorvald Dreyers Fond (”Fonden”) som dataansvarlig en række personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver vi behandlingen af personoplysninger.

Download privatlivspolitik for legatansøgere her

 

3. Kontakt

Dreyers Fond
Løvenborg
Vesterbrogade 34, 3. sal
1620 København V
Telefon: 33 25 53 11