Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Udstillingen ”Knud Holscher – design til hverdagen” stiller spørgsmålet ”Hvad er godt hverdagsdesign?” og vises frem til den 27. marts 2016.

Med arkitekt Knud Holscher som omdrejningspunkt vil udstillingen vise, formidle og sætte fokus på det gode hverdagsdesign, og de tanker, der ligger bag.

Gennem et langt arbejdsliv har Knud Holscher både beskæftiget sig med det såkaldt anonyme hverdagsdesign og med tegning af byggerier og objekter.

Knud Holscher har både produceret design til det offentlige rum, sanitet, møbler, vaser, kander, dørgreb, bestik, barnevogne og tegnet huse og bygninger.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem Knud Holscher og Anders Petersen fra A. Petersen Collection and Craft. Udstillingen kan ses i galleriet A. Petersen Collection and Craft, Kløvermarksvej, København.

I løbet af udstillingsperioden afholdes en række arrangementer og foredrag, blandt andet i samarbejde med Politiken Plus.

I forbindelse med udstillingen er også en film om hans design produceret.

Læs mere om udstillingen her

I forbindelse med udstillingen holdes en række foredrag – læs mere her

Knud Holscher – Design til hverdagen from A. Petersen on Vimeo.

 

MetroTotemCopenhagenMetro

 

AFAJCDecauxAarhusBusstander

 

workshopPOrtrait2BlackWhite

Til udstillingen har Knud Holscher sammen med møbelsnedker Ejnar Pedersen udviklet 2 prototyper på en moderne konferencestol.

????????????????????????????????????