Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Dansk Arkitektur Center har åbnet dørene for en ny permanent udstilling med titlen Made in Denmark. Udstillingen udforsker, hvad der gør dansk arkitektur og design interessant og anerkendt internationalt, og formidler bredt, hvordan dansk arkitektur er skabt i udvekslingen mellem et stærkt arkitektsamfund og velfærdsstatens tilblivelse.

Made in Denmark er blevet til på baggrund af utallige opfordringer fra besøgende på Dansk Arkitektur Center, og er skabt i et samarbejde mellem DAC og Dreyers Fond, der har støttet projektet.

Fire formidlingsstationer

Udstillingen består af fire forskellige stationer med fokus på følgende temaer: ”Historien om den danske model”, ”Mesterværker i Byen og Localhoods”, ”Mød arkitekterne” og ”Sådan lever danskerne”; og i serien møder de besøgende små scenografier med film og møbler på vej rundt i huset.

Ved hver station kan forskellige vinkler på dansk arkitektur opleves før og nu – enten siddende i eller omgivet af dansk møbeldesign som for eksempel Finn Juhls ”Poeten” sofa.

Læs mere om udstillingen på DACs hjemmeside her