Spørgsmål & Svar

  • 1

   Hvis du er i tvivl om dit projekt har mulighed for at få støtte, skal du starte med at læse teksten “Søg om støtte” nedenfor.

  • 2

   Hvis du vil vide, hvilke oplysninger, du skal bruge til din ansøgning, skal du udfylde de første tre spørgsmål i det elektroniske ansøgningsskema her. Først når de er udfyldt, kan du åbne resten af ansøgningsskemaet og se, hvilke oplysninger og bilag, du skal bruge til netop din ansøgning.

 • 3

  Udfyld din ansøgning via det elektroniske ansøgningsskema her. Vær opmærksom på, at du ikke kan gemme ansøgningen undervejs for senere at vende tilbage til den og udfylde resten. Når ansøgningen er sendt får du en kvittering på mail sammen med et resumé af din ansøgning.

 

Hvor kan jeg se hvilke oplysninger og bilag, jeg skal bruge til min ansøgning?
Hvis du på forhånd vil vide hvilke oplysninger, du skal bruge til at udfylde ansøgningsskemaet, skal du udfylde de tre første spørgsmål i ansøgningsskemaet. Herefter er det muligt at åbne resten af ansøgningsskemaet, så du kan se de præcis oplysninger og bilag, du skal bruge til netop din ansøgning.

 

Kan jeg gemme min ansøgning undervejs, når jeg har udfyldt en del af det elektroniske ansøgningsskema og så vende tilbage senere for at udfylde resten?
Nej, du kan ikke gemme din ansøgning i det elektroniske ansøgningsskema undervejs.


Modtager jeg kvittering for modtagelsen af min ansøgning?
Ja, du modtager en kvittering på mail med et resumé af din ansøgning og navnene på dine vedhæftede filer, når du har udfyldt det elektroniske ansøgningsskema.


Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Behandlingstiden på ansøgninger er ca. 4 måneder regnet fra ansøgningsfristerne den 15. januar og den 15. juli.


Kan jeg få støtte, når jeg har modtaget støtte fra anden side?

Ja, men Dreyers Fond skal kende størrelsen på støtten og navnet på den organisation, der giver støtten.


Kan jeg få støtte, hvis jeg ikke er inden for arkitekt- eller advokatbranchen?

Fonden støtter primært personer indenfor enten arkitekt- eller advokatstanden, men også projekter relateret til de to brancher.


Skal jeg være færdiguddannet for at få støtte?

Arkitektstuderende kommer fortrinsvis i betragtning efter 2/3 gennemført studie. Jurister kommer i betragtning efter opnået kandidatgrad og fortrinsvis hvis de er beskæftiget i advokaterhvervet.