Dreyers Fond støtter projekter og initiativer, hvis formål er at fremme advokat- og arkitektstandens udvikling og samspil med samfundet. Prioriterede områder er brancheudvikling, videreuddannelse og formidling.

Renoveringen og moderniseringen af Valencia nåede en vigtig milepæl, da der var rejsegilde den 26. marts. Valencia forventes at stå klar til sommer.

Den gamle Thors Ølhal – der senere blev til Valencia, Nordens største Varieté – er i gang med at blive restaureret og moderniseret. Håndværkerne er i fuld gang med arbejdet, og til sommer får de historiske bygninger nyt liv, når Danske Advokater flytter ind. Dreyers Fond, som ejer ejendommen, står bag det omfattende projekt.

Den 26. marts nåede projektet en vigtig milepæl, da der blev holdt rejsegilde, hvor alle involverede i byggeriet var inviteret.

Inden længe vil folk, der passerer Vesterbrogade 32 i København, kunne glæde sig over et kig ind til en historisk facade, som har været skjult i over 100 år. Facaden, som nu bringes tilbage til sit oprindelige udseende, stammer fra Thors Ølhal, der blev indviet i 1858 af Kong Frederik VII.

Arkitekten var H.S. Stilling, som blandt andet stod bag en række bygninger i Tivoli.

Dorte Mandrup Arkitekter står bag restaureringen og moderniseringen af bygningen.