Dreyers Fond styrker nystartede arkitektvirksomheder

Dreyers Fond har uddelt legater til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale.

For anden gang er syv unge arkitektvirksomheder udvalgt til at deltage i et forløb, der veksler mellem fælles workshops og individuel rådgivning og sparring med en mentor. 

Gennem forløbene får de unge arkitektvirksomheder støtte til at udvikle deres virksomheder som forretninger. Målet er at få skabt rum til fordybelse og nytænkning.

De syv legatmodtagere er: RAA rudnicki agergaard arkitekter, Vilhelmsen, Marxen & Bech-Jensen A/S, STED, VEGA Landskab, TaljeWith Arkitekter, Lenschow & Pihlmann og BO FROST I/S.

De 14 deltagere var samlet og mødtes for første gang med deres mentorer og undervisere torsdag den 9. april i Arkitekternes Hus.

Erfarne mentorer

De syv nystartede arkitektvirksomheder er koblet med erfarne mentorer fra branchen. Denne gang er det Lone Wiggers, CF Møller, Kim Christiansen, Arkitektfirmaet Kim Christiansen, Michael Christensen, CCO, Rikke Hansen, Erik Møller Arkitekter, Jesper Gottlieb, Gottlieb Paludan Architects, Søren Daugbjerg, Vilhelm Lauritzen A/S og Katja Viltoft, JJW, som alle har sagt ja til at stille deres viden og erfaring til rådighed i et mentorforløb.

I alt 7 fælles workshops afvikles igennem forløbet inden for emnerne jura, økonomi og ledelse.

Forløbet afvikles i Arkitektforeningen i København i foråret 2015.

Det første forløb blev gennemført sidste forår med BCVA, WE architecture, Planværkstedet, POINT, Thorborg Skovsted Johansen, Over Byen Arkitekter og Norrøn som deltagere.

Se interview med arkitekt MAA Ida Lindberg, Over Byen Arkitekter på Arkitektforeningens hjemmeside her

Læs mere her