Arcgency udstiller i Dreyers Arkitektur Galleri

Arcgency åbner udstillingen ”Permanent midlertidighed” den 9. november i Dreyers Arkitektur Galleri i Dansk Arkitektur Center.

Tegnestuen har blandt andet skabt modulbyggeri af containere og stået bag transformationen fra nedlagt kirke til levende forsamlingshus i Absalon på Vesterbro i København.

Udstillingen er den anden i sæsonens serie af tre individuelle udstillinger i Dreyers Arkitektur Galleri i Dansk Arkitektur Center, hvor vi møder tre nystartede arkitektvirksomheder – lenschow & pihlmann, Arcgency og Studio Fountainhead – der alle er en del af vækstlaget i dansk arkitektur.

Næste bølge i dansk arkitektur

Dreyers Arkitektur Galleri, der åbnede i 2016, præsenterer den næste bølge i dansk arkitektur.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder. Arkitektvirksomhederne, der udstiller i galleriet har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale. Sæsonens første udstiller var lenschow & pihlman med udstillingen ”Dissektioner”, der kan ses frem til den 4. november. I 2016 udstillede Sted By- og landskabsarkitekter, Norrøn og Johansen & Skovsted Arkitekter.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center.

Udstillingen ”Permanent midlertidighed” af Arcgency kan ses i Dansk Arkitektur Center frem til den 2. december 2017.

Studio Fountainhead udstiller i perioden fra den 7. december til den 30. december 2017.

 

Læs mere om Dreyers Arkitektur Galleri og årets udstillere her 

 

Arcgency har blandt andet stået bag transformationen fra nedlagt kirke til levende forsamlingshus i Absalon på Vesterbro i København

The Krane

 

VIPP modulsommerhus