Fortsat udbygning af arkitekturstoffet på Louisiana Channel

Dreyers Fond har igen i år støttet Louisianas fortsatte udbygning af arkitekturstoffet på den digitale tv-kanal Louisiana Channel, som blev iværksat i 2016.

Blandt de seneste videoer Louisiana Channel har produceret er videoer, hvor Bjarke Ingels, Renzo Piano, Hiroshi Sambuichi og Jan Gehl medvirker. Louisiana Channel har i 2017 også produceret videoer, hvor blandt andre Yona Friedmann, Adam Caruso, Dorte Mandrup og JAJA Architects medvirker.

Alle videoer stilles gratis til rådighed for dem, der ønsker at bruge dem i forbindelse med udstillinger, digitale publikationer, undervisningsmateriale eller anden formidling.

Offentlighedens møde med arkitektur

Ambitionen er at højne den faglige refleksion i arkitekturfaget, fremme erfaringsudvekslingen og facilitere den brede offentligheds møde med arkitekturen i det nye digitale rum.

Louisiana Channels videoer om arkitektur er set flere end 1,7 millioner gange af en målgruppe hvor 60 % ligger i aldersgruppen 18-35.

Louisiana Channel har siden 2012 produceret arkitekturvideoer, hvor både danske og internationale arkitekter medvirker.

Louisiana Channel har et netværk af partnere, og arkitekturvideoerne vises blandt andet på arkitekturportalen ArchDaily, som bringer Louisiana Channels videoer ud til et internationalt publikum.

Målet er, ”at opbygge et levende arkiv af film, som er samtidshistorie, forstået som en løbende dokumentation af arkitekturens strømninger, men som samtidigt rækker ud over nutiden og behandler problemstillinger, som også om 10 og 20 år vil være relevante”.

Se alle Louisianas videoer om arkitektur her 

Dreyers Fond har støttet Louisiana Channels udbygning af arkitekturstoffet, der blev iværksat i 2016. Læs mere her

Video med Renzo Piano ”On the shoulders of giants” kan ses her:

Video med Bjarke Ingels ”Different Angles” kan ses her:

Video med Hiroshi Sambuichi “One with the earth’s cycle” kan ses her:

Video med Jan Gehl “How to build a good city” kan ses her:

Louisiana Channel har i alt produceret omkring 500 film indenfor kunst, litteratur, musik, design og arkitektur og de er set flere end 10 millioner gange.

Læs mere om Louisiana Channel her