Studio Fountainhead udstiller i Dreyers Arkitektur Galleri

Studio Fountainhead åbner udstillingen ”Livsytringer” den 7. december i Dreyers Arkitektur Galleri i Dansk Arkitektur Center.

Tegnestuen står blandt andet bag projekter som Porten til Nakskov Fjord og Wefood, Danmarks første supermarked med overskudsvarer.

Om Studio Fountainhead siger Frank Maali, arkitekt, indehaver af Frank Maali & Gemma Lalanda MLA/S, og jurymedlem for Dreyers Arkitektur Galleri:

“Dragende, smukke og abstrakte modelstudier vidner om Studio Fountainheads kunstneriske niveau – hvor form og æstetik undersøges. Med en frisk nerve og stor originalitet, udfordrer Studio Fountainhead arkitektens rolle, når det kommer til udviklingen af de rammer, vi lever i.”

Udstillingen er den tredje og årets sidste i serien af tre individuelle udstillinger i Dreyers Arkitektur Galleri 2017, hvor vi møder tre nystartede arkitektvirksomheder, der alle er en del af vækstlaget i dansk arkitektur.

Næste bølge i dansk arkitektur

Dreyers Arkitektur Galleri, der åbnede i 2016, præsenterer den næste bølge i dansk arkitektur.

Sæsonens første udstiller var lenschow & pihlmann med udstillingen ”Dissektioner”, der kunne ses frem til den 4. november. Sæsonens anden udstilling ”Permanent midlertidighed” af Arcgency kan ses i Dansk Arkitektur Center frem til den 2. december 2017.

I 2016 udstillede Sted By- og landskabsarkitekter, Norrøn og Johansen & Skovsted Arkitekter.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder. Arkitektvirksomhederne, der udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center.

Udstillingen ”Livsytringer” af Studio Fountainhead kan ses i Dansk Arkitektur Center frem til den 30. december 2017.

Læs mere om Dreyers Arkitektur Galleri og årets udstillere her 

 

Udstillingen “Livsytringer” af Studio Fountainhead er den tredje og årets sidste i serien af tre individuelle udstillinger i Dreyers Arkitektur Galleri 2017.

 

Studio Fountainhead