Titan Hus solgt

23. oktober 2019

Titan Hus på Nørrebro får ny ejer. Tatin ApS, hvor Dreyers Fond er den største anpartshaver, har solgt ejendommen til NREP. Nu venter en renovering og udvikling af ejendommen i det spændende område Copenhagen Science City.

”Titan Hus har en attraktiv beliggenhed i Copenhagen Science City og nær nyåbnet metro. Huset har flere spændende lejere og bygningen inviterer til et dynamisk miljø. Derfor ser vi et godt potentiale og muligheder for at udvikle ejendommen yderligere. Med ejendommens betydelige størrelse og indretning til multibrugerkontorhus, så passer den godt til vores strategi for kontorsegmentet,” siger Toke Clausen, dansk investeringschef i NREP.

NREP går nu i gang med en renovering af Titan Hus, der blandt andet omfatter en renovering af facader samt de tomme arealer i bygningen. Det sker for at fremtidssikre bygningen, og sikre at ejendommen følger med den positive udvikling, som området er i gang med.

Titan Hus klar til fremtiden

Titan Hus bliver solgt af Tatin ApS, der er et selskab med fire anpartshavere, hvoraf Dreyers Fond er den største interessent. Salget af Titanhus kommer efter et par større ejendomsopkøb i området omkring Frederiksberg Allé tidligere i år, hvor fonden nu har 10 store ejendomme ud af i alt 23 ejendomme i Storkøbenhavn fordelt på bolig, erhverv og industri.

”Da Dreyers Fond primært fokuserer på at have velbeliggende boligejendomme i porteføljen, giver det mening at afhænde udvalgte ejendomme. Vi er meget tilfredse med at have solgt ejendommen Titan Hus til en professionel aktør som NREP, der både kan tage god vare på eksisterende lejere og videreudvikle denne store og spændende ejendom centralt beliggende i et progressivt område med enormt udviklingspotentiale,” siger Bo Rygaard, administrerende direktør Dreyers Fond.

Begge parter glæder sig over handlen og håber, at lejer og naboer vil gøre det samme.

Kort om køber og sælger

NREP A/S er en nordisk ejendomsudvikler, investor og ejendomsoperatør, der med et stærkt tværfagligt team udvikler ejendomskoncepter og ejendomme med udgangspunkt i slutbrugerens behov. Formålet er at skabe langsigtet værdi for både lejere, investorer og lokalsamfund. Læs mere på NREP.com

Dreyers Fond er etableret i 1976 af advokat Margot Dreyer og arkitekt Thorvald Dreyer. I dag driver Dreyers Fond en betydelig ejendomsvirksomhed, hvorfra den overvejende del af overskuddet bliver investeret filantropisk i arkitekt- og advokatbrancherne i bred forstand. Læs mere på Dreyersfond.dk