For internationale unge advokater

7. maj 2019

Verden er større end Danmark, og der er meget at lære af andre. Derfor støtter Dreyers Fond Djøf Advokaters deltagelse i EYBA-konferencer.

EYBA står for European Young Bar Association, der er et internationalt netværk af unge advokater og advokatfuldmægtige.

Netværket samles tre gange årligt for at diskutere og evaluere juridiske emner kombineret med kulturelle og kulinariske oplevelser i værtsbyen.

Nikoline Krogh er advokatfuldmægtig hos Halling-Overgaard Advokatfirma og har været afsted på EYBA’s forårskonference 2019.

“Forårskonferencen foregik i Chișinău, der er hovedstaden i Moldova – et lille land placeret mellem Rumænien og Ukraine. Turen var fire dage fyldt med oplevelser, faglig indsigt og internationalt netværk”.På konferencens første dag var teamet harmonisering af EU-retten generelt og i Moldova. Næste dag var den moldoviske vintradition og udfordringerne forbundet med varemærkeregistrering og salg på programmet.

 


Det sociale står også centralt på EYBA konferencer. Den første aften var der besøg i verdens længste vinkælder Cricova Winery, og næste aften var der gallafest.

 
 

“EYBA-turene er i mine øjne en perfekt kombination af fagligt relevante emner og socialisering med spændende mennesker fra hele verden. Jeg kan kun opfordre andre til at deltage – uanset om man ønsker at opbygge et internationalt netværk, en international karriere eller blot ønsker at blive klogere på andre landes systemer og kulturer i den juridiske verden”.

Nikoline Krogh opfordrer andre unge advokater og fuldmægtige til at blive en del af EYBA.

Hele historien

Læs hele Nikoline Kroghs indlæg om EYBA’s forårskonference i Moldova, der er skrevet til Djøf Advokater.

Kort om EYBA

European Young Bar Association afholder tre årlige konferencer: Forårskonference, sommerkonference og en international weekend i efteråret.

Næste konference finder sted i Rom fra 20. – 23. juni 2019.

Læs mere om EYBA.

Medlem af Djøf

Som medlem af Djøf Advokat har du ekstra attraktive muligheder for at deltage i EYBA’s sommerkonference.

Søg en af de 15 pladser, hvor deltagergebyret er betalt, og der er økonomisk tilskud til rejseomkostninger.

Find flere oplysninger om turen og tilmelding hos Djøf Advokat.