Kina i international økonomisk konfliktmægling er temaet for en international konference, hvor en række internationale eksperter deltager. Konferencen finder sted på Københavns Universitet den 17.-18. januar og bliver efterfulgt af et specialseminar den 19. januar specielt for den juridiske branche og erhvervslivet.
På den internationale konference med titlen ”China in International Economic Dispute Resolution” medvirker en række akademikere og praktikere, der fremlægger dybdegående analyser af Kinas nuværende politikker og involvering i konfliktmægling inden for handel, investeringer, energi og kommercielle voldgifter.
Specialseminar
På specialseminaret ”China in International Economic Law: New Horizons” medvirker internationale eksperter, der sætter fokus på den nyeste udvikling i Kina indenfor international økonomisk ret. Specialseminaret er organiseret som en rundbordsdiskussion og er blandt andet målrettet både jurister og erhvervslivet.
Det er Centre of Excellence for International Courts (iCourts), der står bag konferencen sammen med Centre for Public Regulation and Administration (CORA); Renmin University, Beijing og ThinkChina.dk. Projektet er støttet af Dreyers Fond.
Formålet med konferencen og specialseminaret er at invitere akademikere og praktikere til at undersøge Kinas rolle i international økonomisk konfliktmægling og at skabe et fundament af viden, som kan bruges af både danske og internationale jurister og erhvervslivet.
Det er planen at forskningen fra konferencen efterfølgende bliver publiceret i Transnational Dispute Management Journal (TDM).
Læs mere om konferencen her
Læs mere om seminaret her
Læs mere om iCourts her