Legat til tegnestuer

18. november 2019

Nu er der åbent for ansøgning til ‘Dreyers Fonds legat til nystartede arkitektvirksomheder’, der gør tegnestuerne gode til den mere forretningsmæssige del af at drive virksomhed. 


Jeanette Frisk og Rasmus Frisk fra Arki-lab ApS deltog på det seneste hold for ‘Dreyers Fonds legat til nystartede arkitektvirksomheder’, og de har sammen med andre deltagere delt deres erfaringer fra det otte uger lange forløb.

Nu og frem til februar 2020 er der åbent for at søge forløbet, der gør arkitektvirksomheder skarpe på at drive en sund forretning. Her får du rammebetingelser og praktisk information om at søge.

For at komme i betragtning til et legat skal din virksomhed være etableret inden for de senere år og må maksimalt have aflagt 5 årsregnskaber. Dette krav kan i helt særlige tilfælde fraviges.

Mindst én af virksomhedens ejere/partnere skal opfylde EU’s direktiv om afgang fra en anerkendt arkitektskole samt være medlem af Akademisk Arkitektforening.

De syv workshops afholdes tirsdag formiddage i Arkitektforeningen i København og planlægges afholdt fra den 24. marts til og med den 12. maj 2020.

Tilsagn er bindende for minimum to indehavere, eller eventuelt én indehaver og én sparringspartner.

Motiveret ansøgning med portefølje af udvalgte arbejder (max. 10 A4 i pdf) stiles til Dreyers Fond og sendes pr. mail til ab@arkitektforeningen.dk

Ansøgningsfrist er 3. februar 2020.